Matematik

Radian til Grader

27. september 2012 af DKlover (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har et spørgsmål.

Er der nogle der kan forklare mig hvordan man laver følgende opgave:

 

• 3*?? 
• 12*??
• 4/5*??
• 200*??
• ??/90


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad går opgaven ud på?

Man omregner et tal i radianer til grader ved at gange med 180º/π .


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2012 af mathon

          

                      1 radian = (180/π) grader


                      1 grad = (π/180) radian


Svar #3
27. september 2012 af DKlover (Slettet)

altså 3*pi er 180*3/pi


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hvis det drejer sig om 3π radianer er det så

u = 3π = 3π·180º/π = 540º


Svar #5
27. september 2012 af DKlover (Slettet)

Super tak


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. september 2012 af MortenLars (Slettet)

trolles opgaver...


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. oktober 2012 af MoneyMaker (Slettet)

Det bar ayib


Skriv et svar til: Radian til Grader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.