Matematik

Matlab program

27. september 2012 af millee92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har brug for hjælp til en matematik opgave, håber I kan hjælpe mig. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal begynde, da jeg ikke har et stort kendskab til matLab programmet. 

På forhånd tak,

Opgaven lyder således: Lav et matLab program, der udregner og i fire vinduer plotter hhv: cosinussvingning med frejvens: f, og amplitude A, sinus d.o., eksponentielt stigende/faldende (+ - % per periode) amplituede (radius) i tid og en logaritmisk spiral (roterende Fasor med tidsvarende amplitude) Er en variant af MatLab Primer øvelsen.

F (Hz) = 5

A (Volt) = 4

% per periode= -10

Varighed (sek)= 2


Skriv et svar til: Matlab program

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.