Kemi

Amonia og ammonuim

28. september 2012 af lamajser (Slettet)

Hvad er forskellen på ammonia og ammonium.. og hvad er de engelske betegnelser ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2012 af 123434 (Slettet)

Answer:
 


Ammonia is a toxic, basic gas with the formula NH3.
Ammonium nitrate is a solid, mildly acidic and potentially explosive salt with the formula NH4NO3. It is formed by the reaction of ammonia with nitric acid.


Read more: http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_difference_between_ammonia_and_ammonium_nitrate#ixzz27mRQiD8W


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. september 2012 af exutu (Slettet)

ammonia = NH3 = ammoniak

ammonium = NH4+


Skriv et svar til: Amonia og ammonuim

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.