Matematik

procent :)

28. september 2012 af wittenjohan (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Sidder med en opgave som siger : ZOO HAVES indtægter i 2004 fordelte sig på denne måde


Entreindtægter 43,680,000 kr

Salg af årskort  20.020.000 kr

Butik tårn tog m.v  6,370,000 kr

Forpagtninger  2,730,000 kr

Driftstilskud     18,200,000 kr


Hvor mange procent af de samlede indtægter udgør " driftstilskud"


lektiter på en fredag lidt nederen. Så kom med nogle svar


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2012 af hesch (Slettet)

Læg samlede indtægter sammen = T.

Drifttiskud, D, udgør herefter: D/T*100%.


Svar #2
28. september 2012 af wittenjohan (Slettet)

d står for drifttiskud men hvad står t for tængter? og ja jeg er retardede

 


Svar #3
28. september 2012 af wittenjohan (Slettet)

D for drittilskud og t for tængter , drift / tængter x 100 i understand = 2660 procent


Svar #4
28. september 2012 af wittenjohan (Slettet)

hvikent det nok ikke kan give


Svar #5
28. september 2012 af wittenjohan (Slettet)

da det er i procent?


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. september 2012 af hesch (Slettet)

Hvis jeg lægger samtlige indtægter sammen får jeg:  T = 91.000.000 kr.

Drifttilskuddet  udgør:  18.200.000 kr.

Så drifttilskuddet udgør:  18.200.000 / 91.000.000 = 0,2

Målt i procent ( betyder: per 1/100 ) betyder det så:  0,2 * 100% = 20%.


Skriv et svar til: procent :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.