Kemi

Indikatorer

29. september 2012 af emiliehan (Slettet) - Niveau: B-niveau

1) Fire monovalente syrer har følgende omslagspunkter:

• pH=3,4
• pH=5,6
• pH=7,8
• pH=9,2

a) Hvilke indikatorer vil du anvende til de fire titreringer og hvorfor?
b) Hvilken af de fire syrer er stærkest (der er titreret med samme base)?
c) Er de dannede salte sure, neutrale eller basiske? Kommenter hvorfor.

 

Nogle der kan hjælpe eller give nogle hints? Tak på forhånd!
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2012 af mathon

 

                ...find en indikator tabel

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2013 af christina131 (Slettet)

I en neutral opløsning er pH værdien 7.

I en sur opløsning er pH værdien under 7.

I en basisk opløsning er pH værdien over 7.


Skriv et svar til: Indikatorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.