Matematik

Andengradsligning

29. september 2012 af Taskenr2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg ønsker at løse følgende andengradsligning:

3x^2 - 6x = 20

Jeg er vant til at der står nul på højre side af lighedstegnet.

Nogle råd til udregningen ville være dejligt. Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. september 2012 af samsamsamsam (Slettet)

3x^2 - 6x = 20

3x^2 - 6x - 20 = 0


Svar #2
29. september 2012 af Taskenr2 (Slettet)

Selvfølgelig. hvorfor tænkte jeg ikke på det... Har nok ikke fået nok søvn, men tak for hjælpen :)

 


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.