Matematik

regneregel

30. september 2012 af 215 (Slettet)

V0cos(wx*phi) = V1 * cos(wx) + V2 *sin(wx)

 V1=V0cos(phi)

V2 = -V0sin(phi) eller V0sin(phi)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

minus som det kan ses her:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_trigonometric_identities


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Søger du et udtryk for

V0·cos(wx + φ) ?

Formuler lidt mere klart, hvad du har problemer med.


Svar #3
30. september 2012 af 215 (Slettet)

hvor er den defineret der?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

under angle sum


Skriv et svar til: regneregel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.