Matematik
Differential-og integralregning
01. oktober 2012 af
CSSK (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
trænger hjælp til en opgave
jeg skal bestemme følgende tal eksakt hedder det i opgaven
∫53 x-2 dx
=[-1/x]35
=(-1/5)-(-1/3)= 0.13333333333333
er det nødvendigt at omskrive til en brøk, hvordan lyder svaret så?
Svar #1
01. oktober 2012 af dikkelmikkel (Slettet)
Næ men som brøk: -1/5 + 1/3 = -3/15 + 5/15 = 2/15
Det vil sige : det er finere at angive svaret som en brøk.
Skriv et svar til: Differential-og integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
