Matematik

hjælp

01. oktober 2012 af manee (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Bestem monotoniforholdene for funktionen givet ved
f(x)=(1/3)x^3-(1/2)x^2-2x+4

 

 

kan ikke finde ud af det håber nogle kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

Differentier funktionen og løs f'(x)=0


Svar #2
01. oktober 2012 af manee (Slettet)

det det jeg ikke kan finde ud af


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Start med at differentiere funktionen f(x) = (1/3)x3 - (1/2)x2 -2x +4 .


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.