Matematik

potens

02. oktober 2012 af niko1997 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej nogen der ved hvordan man regner -3^2 og (-3)^2 ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

   -32 = -(32) = -(3·3)

(-3)2 = (-3·-3)


Svar #2
02. oktober 2012 af niko1997 (Slettet)

Tak for hjælpen.

Giver den første -9 og den anden 9?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt.


Svar #4
02. oktober 2012 af niko1997 (Slettet)

Ok


Skriv et svar til: potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.