Matematik

ligninger

02. oktober 2012 af TivaUnited (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjæææælp. Jeg er gået helt død i disse ligninger:
 

x/a = d

1/2ax = b

x/a = 1/c

 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2012 af nielsenHTX

hvilken variabel skal du isolere?


Svar #2
02. oktober 2012 af TivaUnited (Slettet)

Altså, jeg har ingen ide om hvad jeg skal gøre, og om jeg skal isolere noget. I min opgave står der bare, at jeg skal løse ligningerne


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2012 af nielsenHTX

#2 prøv at skrive opgaven ordret ind....


Svar #4
02. oktober 2012 af TivaUnited (Slettet)

Løs følgende ligninger.
 

1. x/a=d

2. 1/2ax = b

3. x/a = 1/c

 

Det er alt hvad der står.


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. oktober 2012 af nielsenHTX

#4 så er det nok x som skal isoleres

1. gang med a på begge sider

2. (1/2)ax = b  

-gang med 2 og divider med a på begge sider

3. gang med a på begge sider.


Svar #6
02. oktober 2012 af TivaUnited (Slettet)

Bliver resultaterne så

1. x=d*a

2: x =(b*2)/a 

3. x=(1/c)'a

?????  


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. oktober 2012 af nielsenHTX

#6 ja det er korrekt, men den 3. kan du godt reducer lidt


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.