Matematik

Ligning

14. september 2005 af squab123 (Slettet)
10 mønter i sin pung, der er kun 1 og 2,euro'er.
1 euro vejer 7,5. 1 - 2euro vejer 7,75.. ialt skal de veje 76,5

hvor mange mønter af hver slags har man

please skal aflevere imorn

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2005 af frodo (Slettet)

x=antal 1 euro
y=antal 2 euro

af oplysningerne i opgaven ses umiddelbart flg:
x+y=10 v x*7,5+y*7,75=76,5

løs flg. ligningssystem i to ubekendte, og du er hjemme

Svar #2
14. september 2005 af squab123 (Slettet)

Nu er jeg ikke så god til matematik så hvis jeg kan få den nemere forklaret så ville det være godt har regnet lidt på det og kan ikke kom frem til det rigtige resultat

Svar #3
14. september 2005 af squab123 (Slettet)

og hvad står v for :/

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2005 af frodo (Slettet)

du kan vel godt følge ligningerne.. Det er bare at læse teksten!

Dernæst må du anvende en metode til at løse to ligninger med to ubekendte. De står i din bog

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. september 2005 af frodo (Slettet)

v= det matematiske tegn for og

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. september 2005 af frodo (Slettet)

nej! #5 er forkert!

v betyder eller. I dette tilfælde skal det være OG, og er et omvendt v. Beklager fejlen.

Svar #7
14. september 2005 af squab123 (Slettet)

Ok :) men kan stadig ikke men giver ikke op :P har bare ikke haft ligninger med 2 ubekendte før :(

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.