Matematik

kugleafsnit

03. oktober 2012 af alicedrips (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har en cirkel jeg kun kan se toppen af. jeg skal finde ud af radius for cirkelen, og det eneste jeg ved er K=10 og P=1,5. kan nogen hjælpe?? takk


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

(r-1,5)2+ (10/2)2=r2

r=9,8


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2012 af hesch (Slettet)

#1:  Hvad er "K" og "P"  ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

#2 godt spørgsmål, jeg har gættet

K er en korde og P er højden i det afskårne stykke.

Det ville være rart hvis #0 selv kunne fortælle hvad K og P står for


Svar #4
03. oktober 2012 af alicedrips (Slettet)

k er korden og p er højden for det afskårne stykke 


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2012 af hesch (Slettet)

#3: Alice var ikke lige på, så jeg benyttede dig. Men Alice er på nu for en bekræftelse.  :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. oktober 2012 af mathon

                 

                          r = (4p2 + k2) / (8p)


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

#5 jeg har set Alis har bekreftiget hvad K og P er

Jeg har lavet en dum regnefejl, r =9,08


Skriv et svar til: kugleafsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.