Matematik

Færdighedsregning

03. oktober 2012 af Bayerthebear (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej har fået en opgave i matematik som jeg ikke kan løse den lyder følgene:

Ved muliplikation med 2 om punktet p afbildes trekanet ABC i trekan A'B'C'

Trekantens punkter er: A = (-1,1) B= (2,2) C = (0,5,-1)

Hvordan gør jeg??

På forhånd tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Beregn længden |PA| . Punktet A' ligger i afstanden 2·|PA| fra P på liniestykket PA 's forlængelse .


Skriv et svar til: Færdighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.