Matematik

Hjælp til "andengradsbrøker"

04. oktober 2012 af napzter (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey. Kan nogle hjælpe mig med at regne dette ud?

-(9*y^2-4*x^2)/(2*x-3*y)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2012 af mathon

 

           
                        -(9y 2- 4x2)        -((3y)2 - (2x)2)       -(3y-2x)•(3y+2x)        (2x-3y)•(3y+2x)
                        ----------------  =    -----------------   =   ------------------ =      -------------------   =
                          2x - 3y                   2x - 3y                   (2x - 3y)                    (2x - 3y)

                       
                                                                                                                               2x + 3y


Skriv et svar til: Hjælp til "andengradsbrøker"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.