Matematik

hjælp

04. oktober 2012 af ibta (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgave 5
To funktoner er givet ved: y=2x+3 og y=-3x-1.
Beregn skæring mellem de to funktioners grafer. (løs ligningen)
Tegn de to grafer og tjek at skæringspunktet passer.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2012 af peter lind

Sæt de 2 højre side lig hinanden


Svar #2
04. oktober 2012 af ibta (Slettet)

jeg har fået s(-0,4 2,2 ) 

Kan dt passer?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2012 af Amnh (Slettet)

hvor har du de 2,2 fra?


Svar #4
04. oktober 2012 af ibta (Slettet)

Jeg indsætter mit x på en af mine ligninger 

y=2x+3

y=2(-0,4)+3

y=2,2


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. oktober 2012 af Amnh (Slettet)

nååeh, ja okay..


Svar #6
04. oktober 2012 af ibta (Slettet)

er den rigtig ???


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. oktober 2012 af peter lind

2x+3 =-3x-1 <=> 2x+3x =-3-1


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.