Matematik

Fra procent til kg.

05. oktober 2012 af Rezwan9 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

I min opgave staar der:

Hvor mange kilogram af elev nr. 1's vaagt er fedt? Og elev nr. 1 vejer 55,7 kg og fedtprocenten er 6,1 %

 

Jeg er forvirret. Hvad dividerer jeg og hvad ganger jeg med?

Hjaalp!


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

Procent betyder pr. hundrede (1/100)

6.1% = (6.1/100)

(55.7•6.1) / (100)


Svar #2
05. oktober 2012 af Rezwan9 (Slettet)

#1

Procent betyder pr. hundrede (1/100)

6.1% = (6.1/100)

(55.7•6.1) / (100)

 

 

Tak! Proevede mig lidt frem for at vaare sikker ;-)

Dét det gav dividerede jeg med 55,7 og gangede med 100 og fik 6,1 så det er rigtigt og endnu engang tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2012 af 123434 (Slettet)

55,7*0,061=ca 3,3977 kg

 


Svar #4
05. oktober 2012 af Rezwan9 (Slettet)

#3 55,7*0,061=ca 3,3977 kg

Jep!


Skriv et svar til: Fra procent til kg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.