Matematik

MAT HJÆLP

06. oktober 2012 af nanajen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

jeg vil høre om der er nogle derude der kunne hjælpe mig med en opgave

 

Opgaven er vedhæftet

 

Jeg håber i kan hjælpe 

 

 

 

Vedhæftet fil: MATE.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det drejer sig om funktionerne

f(x) = 2x + 5  og g(x) = -3x + 1.

Man skal løse ligningerne

1) (f+g)(x) = f(x)                 (2)  (f-g)(x) = 19

Indsæt forskrifterne og skriv ligingerne op.


Skriv et svar til: MAT HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.