Matematik

Reducer

07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan i hjælpe mig med de her to??

 

3. c= √8 √18

 

4. d= √6 √54


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2012 af peter lind

kvrod(a)*kvrod(b) = kvrod(a*b)


Svar #2
07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet)

Undskyld, men den forstod jeg ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2012 af nielsenHTX

#2 √8 √18=√(8*18)=...


Svar #4
07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet)

er det så = 12 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2012 af nielsenHTX

#4 ja:)


Svar #6
07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet)

Okay..

 

Jeg får d=√6 √54= 18 ?? (Men hvad er mellemregningen)


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.