Matematik

KVADRATROD OG REDUCERING

07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

HJLÆP MIG!!

 

 

Reducer følgende udtryk til eksakte værdier (altså ikke decimalbrøker)

 

K= (2√6 - 3 √24)2    = ??

 

L= √8 √96

      ______    = ??

        √3


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2012 af OnceUponATime (Slettet)

Må du ikke bruge lommeregner eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2012 af mathon

 

 

         (2√(6) - 3√(24))2 = (2√(6) - 3√(22•6))2  = (2√(6) - 6√(6))2 = (-4√(6))2 = (-4)2• 6 = 16 • 6 = 96


Svar #3
07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet)

Kan i hjælpe med: L= √8 √96

                                        _____           = Den får jeg til 16, men jeg mangler en mellemregning

                                         √3


Skriv et svar til: KVADRATROD OG REDUCERING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.