Fysik

Opgaver med problemer

07. oktober 2012 af 215 (Slettet)

Jeg sidder her med nogle opgaver som jeg har problemer med, og håber i kunne hjælpe mig med dem. 

Vedhæftet fil: Scan0016.jpg

Svar #1
07. oktober 2012 af 215 (Slettet)

Disse

Vedhæftet fil:Scan0015.jpg

Svar #2
07. oktober 2012 af 215 (Slettet)

og denne

Vedhæftet fil:Scan0014.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #3
07. oktober 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

1:  du ved at C = Q/V  <=>  Q = dI/dt => CV = dI/dt

Du ved altså at siden v er trekantet og positiv vokser strømmen hurtigt og langsomt og hurtigt og langsomt....

Endda kan du også løse differentialligningen og finde at siden v er en kombination af lineære funktioner

så er I givet ved 2 gradspolynomier kombineret.


Svar #4
07. oktober 2012 af 215 (Slettet)

Den fik jeg ikke helt med..


Brugbart svar (1)

Svar #5
07. oktober 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

næ, men strømmens differentialkvotient dI/dt er lig med C*V

Hvor V er trekantet og C er konstant. Hvad siger det så om I(t)


Svar #6
07. oktober 2012 af 215 (Slettet)

Altså.. den er linear.. så I(t) må være bølget.. altså sinuskurve?.. jeg er ikk helt med..


Brugbart svar (1)

Svar #7
08. oktober 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Hvad er den afledede af 2. gradspolynomier? De er lineære.

Husk at  dI/dt = lineær  <=>  I(t) = ∫ lineær dt = 2.grads.

Så er det bare at vide noget om disse lineære stykker for at tegne/skitsere I(t)

Heldigvis har du grafen.


Skriv et svar til: Opgaver med problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.