Matematik

opgave 15 hjælp.

07. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Omsæt til procenttal.
A. 1/6
B. 0,5
c. 0,08
D. 3/12

Svar #1
07. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Omsæt*

Svar #2
07. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

omsat

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2012 af Snick (Slettet)

A: 100% / 6 = ?

B: 0.5 • 100% = ?

C: 0.08 • 100%= ?

D: (100% / 12) * 3 = ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2012 af mathon

     "værktøj"                           

                                  1/2 = 50%

                                  1/3 = 331/3%

                                  1/4 = 25%

                                  1/5 = 20%

                                  1/6 = 162/3%


                                  p/100 = p%


Svar #5
07. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Er det resultat.?

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. oktober 2012 af Snick (Slettet)

#5

Nej, vi forsøger at hjælpe dig med at forstå.

Vi er her nødvendigvis ikke for at udlevere resultaterne


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

A) 1/6 - Det giver ikke et helt tal. Udfør divisionen.

B) 0.5 = 1/250/100 = 50%

C) 0.08 = 8/100 = ?

D) 3/121/4 = ?


Svar #8
07. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Tak. Jeg forstår nu

Skriv et svar til: opgave 15 hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.