Matematik

Urbilleder

07. oktober 2012 af dreadwagk (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle

Jeg skal vise følgende er gældende:

 

For   f : A --> B    hvor M ⊆ A gælder at:

M ⊆ f-1( f ( M ) )

 

Hvor jeg blot mangler at vise tilfældet M = ∅.

Er det korrekt at sige, at hvis M er den tomme mængde, Så er f(M) = ∅ som medfører at f-1(∅) = ∅.

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. oktober 2012 af TorbenA (Slettet)

Ja, men du kan også bare sige, at ∅ er en delmængde af enhver mængde.


Svar #2
08. oktober 2012 af dreadwagk (Slettet)

Jeg takker for svaret


Skriv et svar til: Urbilleder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.