Matematik

HJÆLP

07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

Reducer:

 

1. a= √(21/3)2/3 = ???

 

2. b= 2-1/2*2*√23

          _________

              3√2

 

4. d= 7√a5*b3    *   14√a-3*b  = ??

 

5. e= b1/4 * b-2

         ______      * b   = ???

           b-3/2

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

Du bliver nød til at bruge nogle parenteser for at det er muligt at forstå opgaven

Hvis der er tale om optenser, så vis det


Svar #2
07. oktober 2012 af XX88XX (Slettet)

Der er ikke tale om optenser, og ja håber i kan forestille jer hvor paranteserne skal være :-)


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.