Matematik

retning af Matematik opgave

08. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle

Jeg håber at der er nogen, der lige vil kigge min opgave igennem

for fejl, da jeg ikke er den skarpeste kniv i skuffen til matematik :-)

Den vedhæftede fil indeholder opgaverne og i får lige svarene her:

1 x=5

2 x=4

3 16000

4 2800

5 3

6 -10

7 2

8 34

9 158,50

10 6

11 3,10

12 0,73

13 9

14 1,44

15 -9

16 3a-9

17 28-8a

18 45

19 1215

20 882

21 2,3,5,7,11,13,17,19

22 -2,3

23 vil gerne havehjælp

24 vil gerne have hjælp

25 vil gerne have hjælp

26 8

27 158

28 -10

29 118

30 18

31 4

32  8

33 2

34 30

35 340

36 60

37 30

38 180

39 180

40 50

41 vil gerne have hjælp

42 x=3

43 x=4

44 37

45 52

46 firkant, trekant, cirkel, firkant, firkant, trekant, cirkel, osv

47 rigtig nok

48 rigtig nok

49 1,2,4,8,16

50 3,2

Mvh. Nina

Vedhæftet fil: Matematik.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Der er tale om 50 små opgaver. Måske du kunne angive, hvilke opgaver, du er i tvivl om.


Svar #2
08. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet)

41, 23, 24, 25


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

23. Afstanden er lig med længden af højden fra C på AB. Da AB er lodret, er denne afstand lig med forskellen i x-koordinaterne for C og A .

24. Benyt formlen for en trekants areal, T = (1/2)·h·g

25. Trekanten spejles i y-aksen ved at skifte fortegn for de tre punkters x-koordinater.


Svar #4
08. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet)

23 er det så lige med 5?

24 10 cm2

25 tror cirka at jeg forstår den


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

23. Det ser da ud til at være 4cm.

24. h = 4cm, g = 5cm, så det er korrekt.


Svar #6
08. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet)

okay men hvad med 23 er du sikker på at resultatatet er 4cm

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#6

Det fremgår af din figur, at A og B begge har x-koordinat -2, og C har x-koordinat 2 .


Svar #8
08. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet)

Ja det kan jeg godt se nu, men er stadig i tvivl om opgave 25 ved ikke hvor jeg lige skal spejle den henne.


Svar #9
08. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet)

hvad med 41 er der nogen der ved det???


Brugbart svar (0)

Svar #10
08. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#8

Man skal spejle i 2.-aksen (y-aksen), og det gør man ved at følge vejledningen i #3.


Svar #11
08. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet)

okay tror, at jeg forstår det nu, men hvad med de andre opgaveer? Jeg vil jo gerne vide om de er rigtige


Brugbart svar (0)

Svar #12
08. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

15 er forkert.

39 er forkert.

41. Gang tæller og nævner med 100 og lav så overslag.

44 er forkert

45 er forkert

 


Svar #13
08. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet)

er det alle dem der er forkerte???


Svar #14
08. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet)

opg: 41=90???


Brugbart svar (1)

Svar #15
08. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#14

Ja, eller 100, hvis man laver overslag 15,9:0,16 ≈ 16:0,16 = 1600/16 = 100 .


Svar #16
08. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet)

okay mange tak

opgave  39=1800 cm2

15,44,45 forstår jeg ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #17
08. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#16

Opg 15 drejer sig om at beregne (-3)2 . Kvadratet på et reelt tal er altid 0 eller positivt.

44 og 45. Indsæt x = 3 og y = 4 og beregn så

44.   x2 + 4xy = 32 + 4·3·4 = ... (Bemærk her, at 4xy ikke er lig med 4·(x+y))

45.   2y2 - 4x = 2·42 - 4·3 = ...  (Bemærk her, at 2·42 ikke er lig med (2·4)2 )


Svar #18
08. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet)

44= 146?

45= 52?


Brugbart svar (0)

Svar #19
08. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#18

Nej, det er ikke korrekt (og det forkerte resultat i "45" bliver ikke rigtigere af at blive gentaget).

44.   x2 + 4xy = 32 + 4·3·4 = 9 + 12·4 = ...

45.   2y2 - 4x = 2·42 - 4·3 = 2·16 - 12 = ...


Svar #20
08. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet)

så det er altså ?

44=57

45= 20


Forrige 1 2 Næste

Der er 22 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.