Matematik

f' ?

09. oktober 2012 af madsfck (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen

 

funktionen f givet ved forskriften f(x)=x^4-2x^3+8
a) bestem f'
b) bestem nulpunkterne for f' (f mærke)

Nogen der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2012 af Snick (Slettet)

Anvend følgende regneregel

f(x) = axn

f '(x) = a•n•xn-1


Skriv et svar til: f' ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.