Matematik

ligninger

09. oktober 2012 af ikkenoget12 (Slettet)

følgende ligninger vha. nulreglen 
hvordan løser jeg disse ligninger
1) x(x-1)=0 
 

2. 2x(x+1)=0

3. (x-4)(x-3)= 0 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2012 af Arthur Dent (Slettet)

1) x = 0 ∨ x-1=0

2) 2x=0 ∨ x+1=0

3) x-4=0 ∨ x-3=0


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.