Kemi

Enzymkinetik

14. oktober 2012 af Aganini (Slettet) - Niveau: A-niveau

Spørgsmål om reaktionshastighed for et givent enzym? Nogle der kan hjælpe med formler?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. oktober 2012 af Phienix (Slettet)

Du skal højst sandsynligt bruge Lambert-Beers lov


Svar #2
14. oktober 2012 af Aganini (Slettet)

Er absorbansen et direkte udtryk for aktiviteten?

Jeg er i tvivl om enhederne, selv om jeg er helt enig i at det er det opgaven lægger op til. Jeg har et facit hvis det er.

 

 

A = 6200 M^-1 x Cm^-1 x c x 1 cm

Og c er vel n/V

n= 0,5mM og V = 2 ml.

Hvad skal jeg regne om til for at få den korrekte koncentration?

 


Svar #3
14. oktober 2012 af Aganini (Slettet)

Facit er 0,645 umol x min^-1 x ml^-1, hvis det er nogen hjælp.


Svar #4
14. oktober 2012 af Aganini (Slettet)

For vi er da enige om at c er en koncentration af glukose, ikke?


Skriv et svar til: Enzymkinetik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.