Matematik

Åben paranteserne! og réducer

16. oktober 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 10. klasse

:

400x2 - 100x - 100x2 + 400x + 100 = ? Er det ikke ((700x2)?

 

 

MES


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

Nej

du skal samle x2  for sig   x for sig og rene tal for sig


Svar #2
16. oktober 2012 af jihudsif (Slettet)

= 300x2 + 400x? ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

det var bedre men, de 100 til sidst er "rene tal" og skal være for sig selv


Svar #4
16. oktober 2012 af jihudsif (Slettet)

Er ikke med! ?? altså :  300x2 + 200x + 100x?


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

400x2 - 100x - 100x2 + 400x + 100 =

(400-100) x2+ (-100+400) x + 100

                                                


Svar #6
16. oktober 2012 af jihudsif (Slettet)

Okay.. :C

Hvad med den her:

4+ (2x-3) + 4 -(2y -10) + y + 4 * (y + x + 5)?? Er det ikke: 6x + 3y + 15??


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

Du bør skrive dine mellemregninger

4+ (2x-3) + 4 -(2y -10) + y + 4 * (y + x + 5) =

4+2x-3+4-2y+10+y+4y+4x+20 = 6x+3y+35

du har vist glemt de sidste 20

når du skriver mellemregningerne er der mulighed for at få point for dem, selv om fasit ikke er helt rigtigt.


Skriv et svar til: Åben paranteserne! og réducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.