Matematik

løs ligningerne

18. oktober 2012 af isa123 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

2(x-3) = 3(x+1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2012 af 123434 (Slettet)

2x-6=3x+3

Den går ikke op.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. oktober 2012 af Singlefyren (Slettet)

Gang først parenteserne igennem.

Saml derefter x'erne på venstresiden og tal uden x på højresiden.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. oktober 2012 af Singlefyren (Slettet)

#1  selvfølgelig går den da op.


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. oktober 2012 af 123434 (Slettet)

2x-6+6=3x+3+6

2x=3x+9

2x-3x=9

-x=9

x=-9

2*(-9)-6=-18-6=-24

3*(-9)+3=-27+3=-24


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. oktober 2012 af 123434 (Slettet)

3# Undskyld, er en smule træt. Har løst den i 4#


Svar #6
18. oktober 2012 af isa123 (Slettet)

Tak skal i have

 


Skriv et svar til: løs ligningerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.