Matematik

jeg skal finde skæringspunkterne f(x) og g(x)

22. oktober 2012 af sofiamogensen (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal finde skæringspunkterne i mellem f(x) og g(x)

f(x)=2x^2 - 5x + 6

g(x)= x^2 - 2x + 10

nogle der kan hjælpe? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. oktober 2012 af nielsenHTX

løs f(x)=g(x) for at finde x-koordinaterne altså

2x^2 - 5x + 6 =x^2 - 2x + 10

indsæt de fundne x i enten f(x) eller g(x) for at finde y-koordinatet


Skriv et svar til: jeg skal finde skæringspunkterne f(x) og g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.