Matematik

hjælp

23. oktober 2012 af nicolaj1 (Slettet)

Jens fik i 600 kr. i fødselsdagsgave Han gav halvdelen til hans ven. Resten fordeles efter indsats, således at hans fodboldhold fik en tredjedel. Hvor stor en brøkdel får Jens?

600/2= 300/3= 100.   Får jens ikke så 300/100 (brøkdel) eller 600/100?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2012 af peter lind

Vennen får                  600/2 = ?

Fodboldholdet får       300/3 = ?

Jens får resten =                     ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Jens får så 2/3 af halvdelen , dvs (2/3)·(1/2) = ...


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.