Matematik

Isolér

24. oktober 2012 af Firkant (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen.

Jeg har brug for hjælp til at isolere S i følgende ligning.

V / K = (P - S) / (N - S)

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2012 af SuneChr

Man kan gange over kors, dvs., den enes tæller gange den andens nævner.

Måske du får

S = (NV - KP) / (V - K)       ?

Er du sikker på # 2 ?


Svar #2
24. oktober 2012 af Firkant (Slettet)

Det er ikke dér jeg er gået i stå.. det er..

V * (N - S) = K * (P - S)

VN - VS = KP - KS

VK - KP = -KS - VS

VK - KP = -S(K + V)

(VK - KP)/(K + V)= -S

-(VK - KP)/(K+V) = S

..

Nårh ja. Nu gik det pludseligt op.

Men tak alligevel.


Skriv et svar til: Isolér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.