Matematik

P. Madsen opg 40, b. og 41, c.

24. oktober 2012 af Danielhaugum (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal finde grundmængde i følgende opg (opg 40, b) (41, c)
opg 40, b = 

(1.) 5x - 4y = 7

(2.) 2x +2x + y = 8

 

opg 41, c =

(1.) 4,2x - 6y = -47,4

(2.) 6x - 4,2y = -24

det ku bare være død lækkert hvis der var én der kunne hjælpe med at forklare mig det, for jeg er lost..


Skriv et svar til: P. Madsen opg 40, b. og 41, c.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.