Matematik

OPGAVE 5 hjælp Lektie

24. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Omskriv broktallene til decimaltal og afrund til 2 decimaler.



A. 1/3 =________ 2/7 =________ 4/6 =________ 5/13 =______ 15/3 =______
???????











Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2012 af hesch (Slettet)

Du skal bare dividere, f.eks.:

2/7 = 0,28571

Afrund til to decimaler:

0,28571 ≈ 0,29


Svar #2
24. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Hvordan forstod ikke lige helt? Med det der 0,28571 hvor kommer det fra..

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

2 divideret med 7...

tryk det ind på lommeregneren 


Svar #4
24. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)


Svar #5
24. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Den forste det er 1/3 skal. Jeg så 1 dividere 3
?

Brugbart svar (0)

Svar #6
24. oktober 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

ja det er rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. oktober 2012 af hesch (Slettet)

#1:

2/7 ( 2 divideret med 7 ) = 0,28571......

Når du skal afrunde til 2 decimaler, betyder det, at der skal stå 2 cifre efter kommaet.

I tallet 0,28571 kigger du så på tredie decimal, der er et 5-tal. Hvis tredie decimal er 5 eller derover, skal du runde anden decimal op, ellers skal du lade den være. Altså:

0,28391 afrundes til 0,28

0,28571 afrundes til 0,29

1/3 = 0,333333...

Afrundet = ??


Skriv et svar til: OPGAVE 5 hjælp Lektie

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.