Matematik
Hjælp?
24. oktober 2012 af
jesperthenerd (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave:
Løs hensyn til x:
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2012-10-24 kl. 19.52.51.png
Svar #1
24. oktober 2012 af vroom (Slettet)
∫x1(2t+1)dt=0 ⇔ [t2+t]x1=0 ⇔ (x2+x)-(12+1)=0 ⇔ x2+x-2=0 ... en andengradsligning der let løses ...........
Skriv et svar til: Hjælp?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
