Matematik

hjælp

25. oktober 2012 af uytuty (Slettet)

f(x)=2x-4

g(x)=x+1

 

beregn skæringspunktet mellem linjen foe f(X) og linjen g(x) (husk både x og y koordinat

 

sådan lyder opgaven håber virkelig nogen vil hjælpe mig fordi jeg er bare helt lost

 

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Skæringspunktets x-koordinat findes ved at løse ligningen f(x) = g(x) , dvs

2x - 4 = x + 1 .


Svar #2
25. oktober 2012 af uytuty (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.