Matematik

FRA SUPERCALC TIL EXCEL

26. oktober 2012 af alf58 (Slettet)

Jeg skal have skrevet noget fra supercalc ind i EXCEL, men det virker ikke rigtig... 

sådan her ser det ud i supercalc: =If(and(d3=12,b3<13),1,d3+1

men den vil ikke godkende det i excel...

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2012 af Singlefyren (Slettet)

Lav en ny søjle og marker 1. tomme celle.

=if(and(d3=12;b3<13);1;d3+1)     ENTER

hvis det er dansk udgave erstattes if med hvis og and med og.

Hvis der er flere værdier (tabel), skal du markere 1. celle og trække den lille sorte firkant i nederste højre hjørne af cellen ned over de nedenstående celler.

 

Hvad jeg ikke forstår er hvorfor du skriver d3 og b3....?

disse er jo kun 2 celler!  De er ikke tabeller.

Jeg ville istedet for at skrive d3 markere mine tabelværdier. og samme med b3.

F.eks. ville der så stå D1:D139   istedet for d3, hvis jeg havde 139 værdier i søjle D.


Skriv et svar til: FRA SUPERCALC TIL EXCEL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.