Matematik

Isolér d

27. oktober 2012 af matematiklytter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Er der nogen, som kan hjælpe mig med denne opgave?

Isolér d

y = N / 1 + d

 

På forhånd, mange tak!! ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2012 af mathon

 

                          y = N / (1 + d)

                          (1 + d) = N/y

                          d = (N/y) - 1


Svar #2
27. oktober 2012 af matematiklytter (Slettet)

y = N/(1 + d)

y/N = N/N (1 + d)

y/N = (1 + d)

y/N – 1 = 1 – 1 + d

d = y/N – 1

right??


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, det er ikke korrekt. Det er blevet vist for dig i #1.

I #2 laver du lige pludselig 1/(1+d) om til 1·(1+d) , hvilket ikke er korrekt.


Skriv et svar til: Isolér d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.