Fysik

Termisk tilvækst

27. oktober 2012 af jonasbay123 (Slettet)

Vi har disse oplysninger A= 24J    Q=73J
Vi har denne formel ?Eterm=A+Q
Vi indsætter nu blot tallene
?Eterm=24j+73J
= 97J
Vi kan nu konkluderer at den termiske energi vokser

Er dert sådan her man bestemmer om den tiltagende eller aftagende ?


Skriv et svar til: Termisk tilvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.