Matematik

Reduktions stykker

27. oktober 2012 af Tina12453

Hej, nogen der kan regne disse reduktions stykker ud?

(x + 3) - (x -3) =

og

(2x - 4y) * 3 + 4y = (jeg får den til 6x - 16y)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2012 af Salihu (Slettet)

(x + 3) - (x - 3) = 6

(2x-4y)*3 + 4y = 6x-12y + 4y = 6x-8y


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. oktober 2012 af simbaalex (Slettet)

(x + 3) - (x -3) Her skal du gange minus ind i parentesen. - * - = +

så får du x+3 -x+3

så kan du selv regne resten :)


Skriv et svar til: Reduktions stykker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.