Matematik
Et A på hovedet??
18. september 2005 af
rizza (Slettet)
Hvad betyder et stort A på hovedet i matematik??
Der står: (A på hovedet)x E R
Der står: (A på hovedet)x E R
Svar #1
18. september 2005 af fixer (Slettet)
Det er et symbol som kaldes alkvantor. Det læses som "for alle". I dit ekspempel læses "for alle x tilhørende mængden af de reelle tal".
Der findes også en eksistensalkvantor. Symbolet for det er "3", og hermed mener jeg et spejlvendt stort E. Det læses som "der findes et". F.eks. læses 3x E R: 3x=1
"der findes et x i mængden af reelle tal hvorom det gælder, at 3x=1".
Der findes også en eksistensalkvantor. Symbolet for det er "3", og hermed mener jeg et spejlvendt stort E. Det læses som "der findes et". F.eks. læses 3x E R: 3x=1
"der findes et x i mængden af reelle tal hvorom det gælder, at 3x=1".
Skriv et svar til: Et A på hovedet??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
