Matematik

Beregn nedenstående procentdel af 20 kg hjælp.

28. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
25% er________kg.
40% er________kg.
75% er________kg.
60% er________kg.
10% er________kg.
200% er________kg.
????

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 1% af noget er lig med 1/100 af dette noget. Så svarer x% af noget til brøkdelen x/100 af det hele.


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. oktober 2012 af mathon

 

               ...har du intet lært af dine to foregående indlæg?

               ...skriver du bare af og forbliver dårlig til matematik eller forsøger du at lære?

               ...fylder du bevidst din lærer med løgn om din matematiske kunnen?

               ...skal det blive ved med at være sådan?


Svar #3
28. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Jeg prøver at blive bedre til matematik. Kan du hjælpe med den her opgave. Og vise hvordan du gør.?

Svar #4
28. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Jeg prøver ikke at for svar. Har lidt svært ved matematik og det ved min lære

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Hvordan beregner man 1% af noget?


Svar #6
28. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Kan du vise hvordan man regner den ud. har svært ved den. Men ik skriv resultat.

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. oktober 2012 af mathon

 

                      100%             = 100/100                 = 1

                       200%             = 200/100                = 2

                       25%               = 25/100                  = 1/4                  som i foregående opgave

                       75% = 3·25% = 3·1/4                   =  3/4            

                       10%             = 10/100                    = 1/10

                        40% = 4·10% = 4·1/10 = 4/10      = 2/5

                        60% = 6·10% = 6·1/10 = 6/10      = 3/5


Svar #8
28. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Men der står det skal være i kg. ?

Brugbart svar (0)

Svar #9
28. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#8

Så skal du jo gange brøkdelene med det hele, dvs med 20kg .


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. oktober 2012 af mathon

 

                   25% er 1/4•(20 kg) = 1·(5 kg) = 5 kg

                   40% er 4/10•(20 kg) = 4•(2 kg) = 8 kg

                   75% er 3/4•(20 kg) = 3•(5 kg) = 15 kg

                   60% er 6/10•(20 kg) = 6•(2 kg) = 12 kg

                   10% er 1/10•(20 kg) = 1•(2 kg) = 2 kg

                    200% er 2•(20 kg) = 40 kg

 


Brugbart svar (0)

Svar #11
28. oktober 2012 af mathon

       
        Det var ikke for at optræde ubehøvlet overfor dig.

        Men vi har mange afskrivende snydere på SP. Derfor gik jeg hårdt til dig.


Svar #12
28. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Ok det gøre ikke noget. Tak for hjælpen i har redet min dag :-)

Svar #13
28. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)


Skriv et svar til: Beregn nedenstående procentdel af 20 kg hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.