Matematik

Diffenrential regning

29. oktober 2012 af MadsChristense (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens ! :)

Jeg sidder her med nogle opgaver om diffenrentialregning, og jeg forstår simpelthen ikke noget af det.. Er der nogle som har mulighed for at hjælpe mig i gang? :) Jeg har vedhæftet opgaverne.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2012 af mathon

    

      ...du skal bl.a kunne differentiere
 
                                                      • et polynomium

                                                      • ln(x)

                                                      • ex

         kan du det?


Svar #2
29. oktober 2012 af MadsChristense (Slettet)

Har jeg aldrig nogensinde hørt om før :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2012 af mathon

 

                       så må du jo finde ud af at lære det
      eller
                       undlade at aflevere


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. oktober 2012 af mathon

se

Vedhæftet fil:dif_int_tabel_1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. oktober 2012 af mathon

opgave 1

                             f(x) = x3 + 2x + 8

                             f(1) = 13 + 2·1 + 8 = 1 + 2 + 8 = 11


                             f '(x) = 3x2 + 2

                             f '(1) = 3·12 + 2 = 3 + 2 = 5

tangentligning i (1,f(1))

                            y = f '(1)·(x-1) + f(1)


Skriv et svar til: Diffenrential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.