Matematik

Tretrinreglen differentialkvotienten

29. oktober 2012 af chrisBH (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem ved hjælp af tretrinsreglen differentialkvotienten for f(x)=1/2 : Δ
Δf(1/x+h)-(1/x)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Er funktionen

f(x) = 1/2

eller mener du

f(x) = 1/x

?

Hvis det er det sidste, er

Δf = f(x+h) - f(x) = 1/(x+h) - 1/x

Forlæng brøkerne til deres fællesnævner, og fortsæt så.


Skriv et svar til: Tretrinreglen differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.