Matematik

Hvad betyder vinkel ABC = 18 grader

30. oktober 2012 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP

 

Betyder vinkelABC = 18 grader at vinkel B = er 18 grader? (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2012 af PeterValberg

Ja

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2012 af SuneChr

# 0  Forestil dig et rektangel ABCD , hvor diagonalen BD er indtegnet. Vinkel B er 90o men vinkel ABD ≠ 90o .

Man benytter en 3-bogstav-kombination for vinklen, hvor vinklen kan misforstås. Det er altid bogstavet i midten, der angiver vinklen.


Skriv et svar til: Hvad betyder vinkel ABC = 18 grader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.