Matematik

+ * -

30. oktober 2012 af Missperfec (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej.

Sidder og laver reduktionsstykker, og er derfor kommet en smule i tvivl.

Hvad bliver det når man siger +a * -2?

Er i tvivl om dt som kommer til at hedde + 2a eller - 2a

Og hvad bliver det når man siger::

+ * + =

- * - =

- *+=

+ * -=

På forhånd tak_


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2012 af Thinkpositive (Slettet)

Hej :)

+ * + = +

 

- * - = +

- *+ = -

+ * - = -


Svar #2
30. oktober 2012 af Missperfec (Slettet)

Tak skal du have du:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2012 af Kulka1 (Slettet)

En god regel at huske:

Hvis man ganger eller dividerer to tal med samme fortegn, bliver resultatet positivt.

Hvis man ganger eller dividerer to tal med modsat fortegn, bliver resultatet negativt. 

Du skulle gange a med -2 og da de har modsat fortegn, er resultatet negativt.


Skriv et svar til: + * -

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.