Matematik

det haster

31. oktober 2012 af ea7nl (Slettet) - Niveau: B-niveau

skal finde fortegnvariationen af f(x) = x3 + 2x2 - 3x nogle der kan hjælpe mig hurtigt??

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Start med at løse ligningen f(x) = 0 ved at benytte nulreglen. Bestem så funktionens fortegn mellem nulpunkterne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

 

                                          ja! I har ret!

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2012 af mathon

der bedes kun om fortegnsvariationen

       for
                      f(x) = x·(x+3)·(x-1)


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det drejer sig om at finde fortegnsvariationen for funktionen f(x). Dette involverer alene løsning af ligningen f(x) = 0 .

Opgaven drejer sig ikke om at bestemme monotoniforhold for funktionen.


Skriv et svar til: det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.