Matematik

Potenser og rødder

31. oktober 2012 af Danielts (Slettet) - Niveau: B-niveau

En kasse med rumfanget 0,768 m3 er 1,2 m høj og har en kvadratisk grundflade. Bestem sidelængden i grundfladen.

Min formel er 0,768m3=x2*1,2m 
Jeg er lidt i tvivl om jeg har gjort det rigtigt da jeg vælger at dividere 0,768 med 1,2 

Også skal jeg også aflev. en opgave mere. 

 7√a5*b14√A-3*b = 

(b 1/4*?b^-?^2)/( b^(-3/2) )*b= 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt indtil videre med kassens sidelængde.

Benyt regnereglerne for potenser til at reducere den anden opgave. Lad være med at kalde a for A midt i det hele.

Benyt, at       n√a = a1/n


Skriv et svar til: Potenser og rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.