Matematik

f(x)

01. november 2012 af danmadsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har virkelig meget brug for hjælp da jeg ikke forstr noget af det der står da jeg har været syg i et længere stykke tid 

Vedhæftet fil: sæt nr 2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2012 af lfdahl (Slettet)

Det er en stor mundfuld med hele opgavesættet. Har du prøvet at løse den første opgave? Den kan vi evt. regne gennem.


Svar #2
01. november 2012 af danmadsen (Slettet)

jeg har prøvet men forstår ikke noget af det og har det problem at mit gymnasium ikke er så glad for jeg ikke har afleveret den :(

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2012 af lfdahl (Slettet)

f(x) = x2

i x1 = p er f = p2 ⇒ Punktet P(x1,f(x1)) = (p, p2)

i x2 = p+h er f = (p+h)2 ⇒ Punktet Q(x2,f(x2)) = (p+h, p2+h2+2ph)

Linien gennem punkterne P og Q har derfor hældningen:

α = Δy/Δx = (f(x2) - f(x1))/(x2-x1) = ( p2+h2+2ph - p2)/( p+h - p) = (h2+2ph)/h = h + 2p


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2012 af mette48 (Slettet)

Øv027

slå formelen for diskriminanden op i din formelsamling og sæt a, b og c værdierne ind

Øv 028

Sæt ind i formelen for diskriminanden og sæt udtrykket lig 0

løs den fremkomne ligning

P(x)=(k+1)x2+x+k

P(x)= ax2+bx+c

a=(k+1)    b=1     c=k

d= b2-4ac

12-4(k+1)k=0

1-4k2-4k=0

-4k2-4k+1=0

k=[-(-4)±√((-4)2-4(-4)*1)]/[2*(-4)]

k=[4±√(16+16)]/[-8]

fortsæt selv herfra

Jeg kan godt forstå at dit gymnasium er bekymrede, hvis du endnu ikke har styr på at bruge din formelsamling til at løse nogle af opgaverne

 


Svar #5
01. november 2012 af danmadsen (Slettet)

vi har ikke fået nogle formelsaming udleveret 


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. november 2012 af mette48 (Slettet)

Så brug 8oversigten i arbejdsbog B2, side 8 , som anbefalet på opgavearket.


Skriv et svar til: f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.